OPG Sinovčić

Dostava i načini plaćanja

Dostava je moguća isključivo na području Republike Hrvatske.

Načini dostave

Grad Zagreb
Besplatna osobna dostava od strane OPG Sinovčić na dogovorenu adresu.

Zagrebačka županija
Osobna dostava od strane OPG Sinovčić na dogovorenu adresu uz trošak dostave od 3,00 €.

Otok Brač
Preuzimanje narudžbe na lokaciji OPG Sinovčić uz obaveznu prethodnu online narudžbu. Adresa: Put Mutnika 33, 21400 Mirca. Detaljna lokacija na Google Maps.

Ostale županije
Dostava putem Hrvatske pošte uz trošak dostave od 10,00 €. Minimalna količina za dostavu je 5 staklenih boca od 0,75 litara ili 5 litara u plastičnoj ambalaži.

Mogućnosti plaćanja

  • Gotovinom prilikom preuzimanja paketa (pouzećem)
  • Uplatom na račun / Virmanski / Internet bankarstvo
  • KEKS Pay

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt adrese navedene u Narudžbi. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi korisnik već do ulaza u zgradu.

Rok isporuke za naručenu robu je 3-5 radih dana po primitku uplate. Iznimka mogu biti otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Korisnik je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Korisnik je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

envelopelicensecrossmenu